Servicii

1. Reconditionare-vopsire lemn exterior pianine/piane
Kvartett SRL va ofera servicii de reparatie a lemnului exterior si revopsire a pianului sau pianinei in culoarea dorita, alb, rosu negru etc, pe varianta mata sau lucioasa. Nu conteaza ce culoare a avut inainte, pentru ca procesul este unul prin care indepartam culoarea initiala. Daca se doreste a se pastra culoarea initiala, va informam ca doar varianta mata este posibila.

2. Consltanta
In momentul in care doriti sa cumparati un pian/ o pianina noua sau doriti sa schimbati vechiul instrument cu unul nou, noi va stam la dispozitie cu sfaturi legate de ceea ce e mai potrivit pentru  alegerea unui nou instrument.

3. Acordaj piane/pianine
Specialistii firmei noastre, acordorul Albert Jozsef si acordorul Marius Handabut, acordeaza piane si pianine la cererea clientilor pentru pianul personal, pentru evenimente publice (concerte, nunti, etc) sau pentru licee de muzica.

4. Testare auz muzical
Venim in ajutorul celor care vor sa inceapa a canta la un instrument cu o testare a auzului muzical. Prin cateva metode simple putem sa va testam auzul si sa va sfatuim cum sa va initiati in universul muzicii. Testul se face la sediul firmei pe str Motilor nr 103. Sunt bineveniti copiii, adultii sau oricine doreste sa descopere ceva nou despre sine.

5. Buy-Back
Pentru instrumentele cumparate din magazinul nostru (doar pianine,piane,piane digitale si chitare) va oferim acest serviciu de buy-back.
Prima varianta ar fi daca doriti sa cumparati un instrument mai bun sau nou, noi preluam vechiul instrument din pretul caruia se scade un pret datorat uzurii si puteti cumpara altul mai scump achitand doar diferenta de pret dintre cele doua instrumente.
A doua varianta este simpla preluare si cumparare a instrumentului de catre firma noastra la un pret diferit fata de cel de achitionare datorita uzurii, dar avem grija ca toata lumea sa fie multumita!

6. Curatare instrmente de suflat.
Orice instrument de suflat are nevoie de curatare la pistoane, la clape, la culisa etc. Noi colaboram cu Florin Borza, suflator, cel are se ocupa de acest serviciu, la sediul firmei.

7. Schimbat corzi chitara
Indiferent ca ati cumparat de la noi chitara sau nu, noi va schimbam corzile rupte de la chitara. Corzile le puteti cumpara de la noi, sau din alta parte.

8. Inchirieri piane, pianine sau piane digitale
Evenimentele importante au nevoie de sunet de calitate. Fie ca este vorba despre o nunta, o serbare scolara, sau un concert, noi suntem alaturi de dvs. in organizarea evenimentului oferindu-va serviciul de inchiriere piane, pianine sau piane digitale.

Atunci cand doriti sa transportati un pian dintr-un loc in altul, in scopul organizarii evenimentului la care munciti, va puteti lovi de probleme neasteptate. Nesiguranta transportului, precum si uzura instrumentului sunt factori care va incurajeaza sa optati pentru inchirierea unui pian. De asemenea, inexistenta unui pian de standard superior poate sa afecteze calitatea evenimentului, facand astfel din inchirierea unui pian, unica solutie viabila. Indiferent de natura evenimentului, noi suntem gata sa ne ocupam de una dintre problemele Dumneavoastra punandu-va la dispozitie pianul dorit si transportul sigur.

 • 300.00 lei
  Quickview

  Pian digital

  300.00 lei
  Quickview

  Pian digital

  Pian digital de inchiriat. In fuctie de disponibilitatea pianelor va putem oferi spre inchiriere marca Yamaha sau Casio. Pretul inchirierii este de 300 lei/zi.
  300.00 lei
 • 750.00 lei
  Quickview

  Pianina acustica

  750.00 lei
  Quickview

  Pianina acustica

  Pianina acustica de inchiriat. In fuctie de disponibilitatea pianinelor va putem oferi spre inchiriere marci germane sau suedeze. Pretul inchirierii este de 750 lei/eveniment.
  750.00 lei
 • 1,000.00 lei
  Quickview

  Pian hibrid

  1,000.00 lei
  Quickview

  Pian hibrid

  Pian hibrid (fara mecanism). Pretul inchirierii este de 1000 lei/eveniment.
  1,000.00 lei