Inchirieri

Evenimentele importante au nevoie de sunet de calitate. Fie ca este vorba despre o nunta, o serbare scolara, sau un concert , noi suntem alaturi de dvs. in organizarea evenimentului oferindu-va serviciul de inchiriere piane,pianine sau piane digitale.
Atunci cand doriti sa transportati un pian dintr-un loc in altul, in scopul organizarii evenimentului la care munciti, va puteti lovi de probleme neasteptate. Nesiguranta transportului, precum si uzura instrumentului sunt factori care va incurajeaza sa optati pentru inchirierea unui pian. De asemenea, inexistenta unui pian de standard superior poate sa afecteze calitatea evenimentului, facand astfel din inchirierea unui pian, unica solutie viabila.
Indiferent de natura evenimentului, noi suntem gata sa ne ocupam de una dintre problemele Dumneavoastra punandu-va la dispozitie pianul dorit si transportul sigur.

 • 300.00 lei
  Quickview

  Pian digital

  300.00 lei
  Quickview

  Pian digital

  Pian digital de inchiriat. In fuctie de disponibilitatea pianelor va putem oferi spre inchiriere marca Yamaha sau Casio. Pretul inchirierii este de 300 lei/zi.
  300.00 lei
 • 750.00 lei
  Quickview

  Pianina acustica

  750.00 lei
  Quickview

  Pianina acustica

  Pianina acustica de inchiriat. In fuctie de disponibilitatea pianinelor va putem oferi spre inchiriere marci germane sau suedeze. Pretul inchirierii este de 750 lei/eveniment.
  750.00 lei
 • 1,000.00 lei
  Quickview

  Pian hibrid

  1,000.00 lei
  Quickview

  Pian hibrid

  Pian hibrid (fara mecanism). Pretul inchirierii este de 1000 lei/eveniment.
  1,000.00 lei