Despre noi

Cine suntem si cu ce ne ocupam?

Firma Kvartett a luat nastere in 2007 dar pasiunea de a vinde instrumente muzicale exista cu mult timp inainte datorita lui Marius Handabut si Calina Handabut, amandoi melomani, ei fiind cei care au initiat aceasta afacere, actualmente fiind o afacere de familie. Numele Kvartett a aparut tocmai din pasiunea pentru muzica a celor patru membri ai familiei, trei din ei cantand cel putin la un instrument.
Dorinta noastra a fost de a infinta un salon de piane unic in Transilvania, in orasul Cluj-Napoca si de a oferi clientilor posibilitatea de a vedea, testa si cumpara piane si pianine noi sau reconditionate.
Am participat la multe targuri de instrumente, targul de la Frankfurt, Germania fiind unul dintre ele, unde am aflat cat mai mult despre companiile de piane. Din dorinta de a cunoaste cat mai bine aceasta ramura am participat la aceste targuri pentru a putea oferi clientilor nostri cele mai bune informatii, sfaturi si cele mai bune instrumente. Am vizitat fabrica Bluthner din Leipzig unde am vazut cum iau nastere renumitele piane Bluthner.
De asemenea am avut ocazia sa ajungem si la bine cunoscuta fabrica Grotrian-Steinweg din nordul Germaniei la Braunschweig unde am vizitat atelierele de lucru.
Din 2008 am incheiat un contract cu cei de la Yamaha pe partea de piane digitale.orgi,piane portabile si sintetizatoare.
Sustinem cultura iar in aceasta directie am sponsorizat festivalul Mozart si concursul Duo pianistic, ambele avand loc la Academia de muzca din Cluj-Napoca.
Treptat ne-am extins si am inceput sa vindem si alte instrumente (chitare, instrimente de suflat, viori) si accesoriile lor.Va putem oferi si alte instrumente, binenteles, dar la comanda.
Dorim ca magazinul nostru sa fie un salon de prezentare si vanzare pentru piane si pianine,unde sa veniti si sa testati instrumentele sau pur si simplu sa va ajutam sa luati decizia cea mai buna pentru dvs. in vederea achizitionarii unui instrument.
Cu respect,
echipa Kvartett